Ring oss

073-530 56 33

Följ med in till oss på

D’Cecili

Här kan ni läsa historian bakom skapandet av ett nytt koncept mitt i härliga Båstad. Ett inredningscafé och bistro - en kombination utav mat, fika och shopping i en mysig hemma med borta miljö.

Året var 2020 och en pandemi låg som en täcke över hela världen. En föräldraledig logistikplanerare, en fd. undersköterska men numera ekonomiansvarig & gymnasiestuderande glädjespridare längtade efter att sätta fötterna på ny mark.

Tankar och idéer snurrade i våra huvuden morgon och kväll. Vi ville skapa något unikt, något som vi brinner för och som skulle ge oss utlopp för vår kreativa glöd. Skulle vi kombinera våra intressen? Experimentera i köket, skapa rätta känslan i hemmet och helt enkelt få göra något tillsammans alla tre.

Lokalen är inredd för att skapa en känsla av att vara hemma, det som serveras på tallriken är skapat från grunden och allting omkring såsom inredningsdetaljer, möbler & textiler är till salu.

Hur fick verksamheten sitt namn? D'cecili. Bokstaven D står för "Dröm" - vår dröm att få skapa. Nästa del av namnet är en hyllning, en hyllning till Cecilia, en närstående familjemedlem som tyvärr miste livet alldeles för tidigt.

Linda, Alexandra & Linn

Lunch, Båstad, DCecili